خرید کابل زوجی از نمایندگی معتبر

ساخت وبلاگ

هنگام خرید کابل زوجی باید به مواردی توجه داشت که در زیر به اختصار به توضیح هر کدام خواهیم پرداخت:

  1. قیمت های وسوسه کننده:اولین موردی که باید در هنگام خرید سیم و کابل به آن دقت کرد این است که به هیچ عنوان به قیمت آن نباید توجه کنیم.این مورد به ویژه در مورد سیم و کابل های زوجی صدق می کند چرا که در صورت تهیه محصول نامعتبر و تقلبی مشکلات فراوانی را برای خود ایجاد کرده ایم.مثلاً در صورتیکه از کابلهای بدون فویل استفاده کنیم ممکن است شاهد وجود نویز باشیم و یا در متراژهای زیاد نباید از کابل با مغزی آلومینیوم استفاده کنیم.
  2. زمینی یا هوایی:با توجه به اینکه قیمت کابل های مخابراتی زمینی کمی بیشتر از کابلهای هوایی است برخی به دلیل ندانستن تفاوت این دو اقدام به تهیه محصول اشتباه می کنند.حتماً  توجه داشته باشید در صورتی که قصد استفاده از کابل تلفن به صورت روکار را دارید باید از کابلهای با روکش مشکی استفاده کنید،اگر طول عمر بالاتر و عدم ایجاد پوسیدگی را می خواهید.
  3. کابل فویلدار:در صورتی که کابل تلفن از کنار سیم یا کابل برق عبور می‌کند از کابل‌های فویل دار استفاده نمایید تا از ایجاد نویزهای احتمالی جلوگیری به عمل آورید.فویل کابل یک لایه عموما از جنس آلومینیوم است که عملکرد آن محافظت در برابر اختلال های ناشی از امواج الکترومغناطیسی است به طوری که این لایه از رسیدن میدان های مغناطیسی ناشی از سایر سیم و کابل ها به کابل مورد نظرجلوگیری می‌کند.

رنگ بندی زوج های کابل زوجی

تعداد رشته های داخل کابل های مخابراتی متفاوت است به طوری که از یک زوج یعنی دو رشته سیم تا ۳۸۰۰ زوج سیم را شامل می شود بنابراین به دلیل زیاد بودن تعداد سیم ها جهت تسهیل در تشخیص رشته ها ، هر زوج رشته دارای رنگ‌ مشخصی است. همچنین این رنگ بندی به ما کمک می کند تا در صورت بروز مشکل بتوانیم با سرعت و دقت بیشتری عیب یابی کنیم. سطح مقطع رشته های داخلی هم متفاوت است و این سطح مقطع می‌تواند بین ۰٫۴ تا ۰٫۸ میلی‌متر باشد که عموما سطوح مقطع ۰٫۴ ، ۰٫۵ و ۰٫۶ میلی‌متر بیشتر کاربرد دارند.

 استاندارد رنگی بندی کابل زوجی

استاندارد های فراوانی در مورد رنگ بندی سیم تلفن وجود دارد اما ۲ مورد آن بیش از باقی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دو استاندارد به s-80-576, ANSI-ICEA معروف اند.

مطابق این دو استاندارد رنگ ها به دو دسته رنگ های اصلی و فرعی تقسیم بندی می شوند.

رنگ های اصلی عبارتند از مشکی ، قرمز ، سفید ، بنفش و زرد.

رنگ های فرعی عبارتند از طوسی قهوه ای ، نارنجی و سبز

همانطور که در بالا مشاهده کردید پنج رنگ اصلی و ۵ رنگ فرعی داریم درنتیجه جمعا ۲۵ زوج سیم با رنگ های مختلف در یک کابل مخابراتی داریم که ترتیب رنگی آنها مطابق جدول زیر است:

رنگ بندی کابل مخابراتی

دنیای نوآوری...
ما را در سایت دنیای نوآوری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : technical_admin donyayenovin بازدید : 104 تاريخ : سه شنبه 30 خرداد 1402 ساعت: 19:16

آرشیو مطالب

لینک دوستان

خبرنامه